neděle 25. července 2010

Slušný výkon oslabeného kádru

122. DolyKaravana Pivního fondu dorazila v sobotu 24.července 2010 na 122.zastávku do restaurace v Dolech (rozuměj v Dolouchách).
Projevilo se to tím, že v malebném prostředí pod obřím stanem z dílny architekta Kaplického (Blob) vyrostlo stanové městečko, ve kterém strávilo noc po akci několik kladněbodujících" členů PF se svými ratolestmi.
Naštěstí se nenaplnily předpovědi ČHMI a dalších renomovaných světových meteorologických serverů a trvalý déšť se nedostavil, takže se vše mohlo odehrát pod širým nebem za poměrně akceptovatelných klimatických podmínek. Došlo tak i na populární petanque, který byl ukončen až za mírného šera ztrátou šému" po skvělém zásahu T.Hofmana. Šém" se již poměrně chaoticky (částečně šero a částečně vyšší počet absolvovaných piv) pátrající skupině petanquistů" nepodařilo přes obrovskou snahu nalézt.
Kádr pivního družstva byl poměrně oslaben. Pivní Bůh byl sice přítomen, ale chyběl pivní Nadal Šolín D. a rychlokonzument Hofman R., kteří jako klasické rodinné typy dali přednost idyle skorozahraniční dovolené na Moravě se svými nejbližšími. Někteří další pivní Nadalové však dorazili a vytáhli tak celý kolektiv k velmi slušnému osoboprůměru 9,58 půllitrů Primátoru 11. Neúčast některých vyloženě slabších konzumentů jako M.Strnada (očekával v práci Václava Havla) a J.Frýby průměr na osobu spíše šroubovala nahoru.
Během odpoledne junácká skupina včele s pracovitým J.Ševců připravila ohniště, takže po špekáčcích, které zakoupil laskavý hoteliér p.Kubík, se jen zaprášilo. Několik členů provedlo ještě lehkou dorážku skvělými klobásami z kuchyně paní Kubíkové.
Akce tak v poklidu dospěla do samého závěru. Tudíž došlo na shromáždění trosek a přesun temnými hvozdy s narychlo natočenými a zapůjčenými půllitry do nedalekých Žďárek, kde na skupinu čekala Lenka Hofmanová, která provedla rozvoz trosek do jednotlivých domovů, za což ji patří Veliký Dík Předsedy PF. Při nejbližší možné příležitosti bude pochválena Předsedou před roztočenou pípou. Tímto se rovněž těšíme na další spolupráci.


                                                                           Zapsal Předseda

Žádné komentáře:

Okomentovat