neděle 12. června 2011

Zastřešení Pivního fondu

Stavba nové střechy na teraseDne 11.6.2011 proběhla na volejbalových hřištích 134. akce Pivního fondu. Jednalo se tentokrát o brigádnicko-sportovně-pivní aktivitu.

Hlavním motivem byla výstavba střechy nad terasou Pivního fondu u boudy na volejbalových hřištích. Skvěle sehraný orchestr pod vedením M. Hrzána, jehož členy byli jak ředitelé, špičkoví podnikatelé i představitlé veřejného života, instaloval konstrukci z klád. O pracovních přestávkách byl sehrán tradičně skvěle obsazený nohejbalový turnaj, jehož se zúčastnilo 9 členů PF. Byly svedeny 3 neúprosné a vyrovnané bitvy. Vítězem se po zásluze stalo družstvo vedené E. Fulkou, jemuž zdařile sekundoval J. Thér. Třetím členem byl Předseda, který se tak stal díky těmto skvělým spoluhráčům rovněž vítězem prestižního turnaje.

Ve večerních hodinách bylo provedeno na žádost vítězného družstva slavnostní vyhlášení vítězů. Dále bylo uděleno několik prestižních cen. Výkony na jednotlivých postech hodnotila nezávislá komise ve složení E. Fulka, J. Thér. Ne náhodou byly výsledky následující: nejlepší smečař: E. Fulka, nejlepší blokař: E. Fulka, nejlepší nahrávač: J. Thér, nejlepší dobíhač takřka ztracených balónů: J. Thér, nejlépe podávající hráč: Předseda, nejlépe přihrávající hráč: Předseda. V průběhu odpoledne a večera se průběžně objevovali další členové Pivního fondu, takže účast nakonec vyskočila na slušnou hodnotu 18. Přičteme-li k tomu ještě řadu přítelkyň a ratolestí Pivního fondu, bylo v areálu poměrně živo. Vzhledem k velké aktivitě všech přítomných nejsou tentokrát pivní výkony nijak ohromující. Průměr na zúčastněného člena je 8,61 vypitého 12ti stupňového Hrona. Jak již bývá zvykem, někteří pivní Stachanovci tuto hranici výrazně překročili, někteří skoroabstinenti zůstali hluboko pod ní. V průměru se však všechno srovná do jednoho šiku. Tímto uzavírám stručné shrnutí červnových událostí a připojuji oficiální výsledky nohejbalového turnaje.

 

Předseda

 

Výsledky Turnaje:

134. akce PF Lokvenc M. Fulka E. Šolín D. Body Sety Míče Pořadí
Lokvenc M. 1:2 (29:31) 2:0 (20:12) 2 3:2 49:43 2.
Fulka E. 2:1 (31:29) 2:1 (29:28) 4 4:2 60:57 1.
Šolín D. 0:2 (12:20) 1:2 (28:29) 0 1:4 40:49 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat