neděle 17. května 2009

Šlápoty PF u Lidmanů

Na startu 109. akce
Na startu
109. akce PF vedla členy z Příčnice po stopách jubilejní 100. akce. Komplikace způsobené zprvu nepříznivým počasím se podařilo Předsedovi vyřešit za pomoci firem Eurotel, T-Mobile a Vodafone.
Opožděný start byl tedy posunut na základě rozhodnutí jury o 1,5 hod. a peloton se v úvodu přesunul pomocí automobilů do Žďárek odkud vyjma sraček PF putovali pěšky účastníci na první občerstvovací stanici do Dolů. Zde pozřeli piv dle potřeby (jako v komunismu), část členů vytvořila tradiční skupinu "pstruh" a odkolébala se do Rybárny ve Stroužném. Skupina Primátor 12 ji dala časový prostor, který trávila u lahodného moku v Dolích. Po 15. hod. došlo ke spojení obou skupin u pstruha ve Stroužném a pokračovalo se dál po loňských stopách přes Končiny na českou vyhlídku na Boru. Zde 2členný předvoj vyrazil přímou stopou jistit místa v hostinci u Lidmanů a skupina "Bledné skály" načerno vstoupila do prostoru bludiště a absolvovalo nádhernou procházku skrzeva skály. U Lidmanů se vpodvečer sloučili skupiny "Bledné skály", "Předvoj" a "Sračky PF". Večer proudil v rytmu tradičních ožehavých i neožehavých témat a tempo diktovalo žrádlo, pivo a kořky. Naši mezi ligami migrující (loni plakali nad sestupem) přátelé z klubu Bohemians 1905 oslavovali postup do elitní soutěže, jíž vévodí mnohými členy milovaná a některými členy nenáviděná (Sparťani) Slavie. K chutnému Primátoru se přikusovali řízky v takovém množství, že Lhotští farmáři byli nuceni vybíjet celá stáda prasat a kuřat a prodávat je do hospody U Lidmanů se ziskem!!! Tímto byla zcela vyloučena možnost vzniku ohniska prasečí a ptačí chřipky v této lokalitě.
Nádherné nedělní ráno narušovala od časných hodin (zhruba 7,30 hod. v noci) většina členů PF pocházející ze zvláštního druhu homo sapiens zvaného "ránořváči obecní". Tento rod se vyznačuje tím, že krátce spí a dlouze řve, což je pro normální homo sapiens (Předseda, Bartoň, Šolín D. a Hofman R. + většina populace) často velmi nepříjemné. Je to navíc zvláštní symbióza druhu "skřivan" a "sova"! Když se opět skupiny spojily, prožila část zůstavších členů příjemné dopoledne, poledne a část odpoledne, kdy vychlastala i požrala opět kdeco. Akci ukončil Předseda s T.Bartoňem pochodem přes Pit stop v Dolích do domova ve Příčnici a ostatní odvozem pomocí družek a manželek domů. Hodnocení ze strany Předsedy je 1+, restaurace U Lidmanů tímto získává vysoké ocenění, které jí je k ničemu (česky "k hovnu"). Účastníci dosáhli v tomto dvoudenním klání na skvělý průměr 16,19 piva + 1 průměrné sele + malé stádo kuřat na zůčastněného člena, což je ke chlubení pouze mezi odborníky, kteří problematice dobře rozumí. Zdar příštímu putování po stopách 100. akce PF.

Pivnímu fondu 4x sláva.
                                                                                                          Předseda


Žádné komentáře:

Okomentovat